Loading

Restaurant Berkel Enschot

Diner feest avond

Vraag: Kan er op de locatie een sfeervolle inrichting met diverse onderdelen worden verzorgt als toevoeging voor een feestavond? Het zou gaan om een terras voor de bbq, een zaal voor de feestavond en een bruincafé.

Probleem: De indeling en ruimtes zijn een vaststaand feit, hoe passen onze wensen qua inrichtingen in de bestaande locatie?

Oplossing: Door het combineren van materialen en maatwerk te leveren is alles uiteindelijk te realiseren. Zo natuurlijk ook dit prachtige project! Buiten is een sfeervol terras neergezet met een stretch tent als overkapping. Onder de stretch tent is mooi wit meubilair geplaatst. Met daarbij voldoende ruimte voor de BBQ en de bijbehorende buffetten.

Binnen in één van de zalen wordt een sfeervol bruin café gemaakt. Mooi bewerkte lambriseringswanden, rode stoffering, Perzische tapijten en bijpassend meubilair zorgen samen voor een echt bruin café. Door middel van fotolijsten, met foto’s van de opdrachtgever, krijgt het café een persoonlijke touch.

Realisatie: Omdat de opbouw op een locatie in een bestaand pand was, was het natuurlijk van het grootste belang om voorzichtig te werk te gaan. De basis lag er en daarin moesten we met de materialen een prachtig café realiseren. Bij zo’n bruincafé moesten we natuurlijk zaken op maat maken, omdat elke ruimte anders is en dat maakt elk gerealiseerd café bijzonder en uniek.

En zeg nu zelf een sfeervol bruin café, een gezellige kroeg of een stijlvolle pub daar voelt iedereen zich toch in thuis.

Interesse in nog meer impressies van een bruin café inrichting of een bijpassende bar huren?

Deel dit project

Overig

Bekijk hieronder ook andere portfolio artikelen.

Vertel jouw verhaal in deze Studio

Meet media
kantoor inrichting bureaus

Kantoor inrichting met sfeer

Oribi
wand meubel met scherm

Maatwerk wand meubel

Oribi
spreek kamer met houten tafel

Sfeervolle vergaderruimte

Oribi